"NIEUWSBRIEF JAN TEUNISSEN" 

Klik hier voor de laatste editie (verschijnt 2x per jaar en wordt per e-mail aan abonnees verzonden)

 

 

 

KLIK HIER VOOR ALLE LOPENDE EN KOMENDE EXPOSITIE MET WERK VAN JAN TEUNISSEN

 

FINALIST IN ARC (ART RENEWAL CENTRE)

Mijn schilderij "Stilleven met appels en bemoste kruik" is uit 4300 inzendingen geselecteerd als finalist bij de 14th International ARC Salon Competition. Een prestigieuze competitie waarbij in juli as bekend wordt gemaakt welke van de finalist-schilderijen meegaan in de reizende expositie naar vooraanstaande galerieen in New York en Barcelona. 

"ART REVOLUTION TAIPEI 2019" 

Art Revolution Taipei 2019 zit er weer op. Duizenden bezoekers, veel mooi reacties en nieuwe fb-vrienden. Van de 9 van mij tentoongestelde schilderijen zijn onderstaande 5 schilderijen verkocht.


 

"GROTE  BELANGSTELLING JUBILEUMEXPOSITIE"

Volop genieten was het in Het Oude Kerkje in Middelbeers tijdens mijn jubileumexpositie in het weekend van 9 en 10 maart. Samen met bijna 400 bezoekers aan vierde ik mijn 70-ste verjaardag en tevens 35-jarig schildersjubileum.

Met dank aan alle belangstellenden en speciaal ook aan Agnes van Dijk die met haar modecreaties de expositie extra glans gaf.

Onderstaand enkele impressiefoto's van deze expositie, klik voor vergroting. 

      

 

"PRESENTATIE OP VIDEOWALL IN LOBBY LANDMARK HOTEL HANOI" 

Te midden van een dertigtal afbeeldingen van kunstwerken van Aziatische kunstenaars wordt mijn schilderij "Maiskolven in tinnen schaal" (op 2 min 43 in het filmpje) een maand lang getoond op de videowall in de lobby van het prestigieuze Landmark 72 Hotel in Hanoi.

 

"MRWALLSKI"

Onlangs ben ik ingegaan op het mooie aanbod om van een aantal van mijn schilderijen zgn giclee's op de markt te brengen. In een samenwerkingsverband tussen Reart (Fine Art Printing & Editions) en Mrwallski worden hoogwaardige prints van kunstwerken wereldwijd aangeboden.

 

"GALERIE HET MOMENT IN ZIERIKZEE" 

Sinds oktober 2019 wordt mijn werk nu ook vertegenwoordigt in Zeeland en wel bij Galerie Het Moment in Zierikzee.