"JAN TEUNISSEN 70 JAAR / 35 JAAR KUNSTSCHILDER"

Ter gelenheid van dit dubbeljubileum is er op 9 en 10 maart 2019 een overzichtsexpositie met ruim 50 oude en nieuwe schilderijen van Jan Teunissen in Het Oude Kerkje in Middelbeers.

   Klik hier of op foto voor de uitnodiging.

 

"PRESENTATIE OP VIDEOWALL IN LOBBY LANDMARK HOTEL HANOI" 

Te midden van een dertigtal afbeeldingen van kunstwerken van Aziatische kunstenaars wordt mijn schilderij "Maiskolven in tinnen schaal" (op 2 min 43 in het filmpje) een maand lang getoond op de videowall in de lobby van het prestigieuze Landmark 72 Hotel in Hanoi.

 

"DEELNAME AAN ART REVOLUTION TAIPEI" 

Na een succesvolle deelname aan deze expositie in mei 2018 is er nu een uitnodiging voor deelname aan editie 2019 van deze expositie met 9 schilderijen van me. Ze staan ingepakt voor verzending.

 

"MRWALLSKI"

Onlangs ben ik ingegaan op het mooie aanbod om van een aantal van mijn schilderijen zgn giclee's op de markt te brengen. In een samenwerkingsverband tussen Reart (Fine Art Printing & Editions) en Mrwallski worden hoogwaardige prints van kunstwerken wereldwijd aangeboden.

 

"GALERIE HET MOMENT IN ZIERIKZEE" 

Sinds oktober van dit jaar wordt mijn werk nu ook vertegenwoordigt in Zeeland en wel bij Galerie Het Moment in Zierikzee.

 

"NIEUWSBRIEF JAN TEUNISSEN" 

De nieuwsbrief verschijnt 2x per jaar en wordt per e-mail aan abonnees verzonden.

 

"VERDER":

Klik hier voor een overzicht van lopende en aankomende exposities.

Klik hier om u te abonneren voor automatische ontvangst van de nieuwsbrief en uitnodigingen voor expositie in de toekomst.